Kuntosalit kiinni AVI:n määräyksestä 1.4.-28.4.2021

Hyvät kuntosali KuntoCenterin asiakkaat!
 
Etelä-Suomen aluehallintovirasto jatkaa alueellisten koronakoordinaatioryhmien suositusten mukaisesti tilojen sulkumääräystä Helsingin ja Uudenmaan ja Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirien alueilla 28.4.2021 asti.
 
Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt 9.4.2021 jatkopäätöksen, jolla tiloja määrätään edelleen suljettavaksi 15.-28.4. väliseksi ajaksi Helsingin ja Uudenmaan ja Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirien alueilla. Päätös tulee voimaan heti, kun nykyisen päätöksen voimassaolo päättyy.
“Määräys tilojen sulkemisesta tarkoittaa sitä, että kaikki seuraavat julkisten ja yksityisten toimijoiden urheilu-, liikunta-, huvi- ja virkistyskäytössä olevat tilat pitää sulkea:
 
Joukkueurheiluun, ryhmäliikuntaan, kontaktilajien harrastamiseen ja muuhun vastaavaan urheiluun tai liikuntaan käytettävät sisätilat sekä kuntosalit ja muut vastaavat sisäliikuntatilat”
 
HUOMIOITAVA:
“Päätös tilojen sulkemisesta ei koske ammattiurheilemista eikä yksityis- tai perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa. Suljettavaksi määrättyjä tiloja voi käyttää lakisääteisten palvelujen toteuttamiseen, kuten lääkinnälliseen kuntoutukseen”
 
Nurmijärven Fysioterapia Oy:n asiakkaat joilla on lääkärin lähete kuntoutukseen olkaa suoraan yhteydessä Hanskiin 0400-967 213 tai hannu.boren@kolumbus.fi niin kerron miten lääkinnällisen kuntoutuksen ja lääkärin määräämän kuntoutuksen suhteen toimitaan.
Kiitos ymmärryksestä ja suuri pahoittelu tästä tilanteesta Team Nurfyn puolesta🙏jokaisen salikortti on luonnollisesti sulun ajan tauolla joten asiakkaanamme et menetä mitään rahallisesti.
 
Leppoista kevättä  tästä haastavasta tilanteesta huolimatta kaikille ihmisille tasapuolisesti.