Personal Trainer -palvelut

Personal trainer

Fysioterapeuttimme sekä liikunnanohjaajamme ovat erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon ja kuntoutukseen.

Kun haluat kohentaa kuntoasi, parantaa toimintakykyäsi, voida paremmin tai vaikkapa kiinteytyä niin varaa aika Tonylta yksilölliseen ja laadukkaaseen personal trainer palveluun.

Yksilölliseen fysioterapeuttiseen kuntoutukseen varaa aika Hanskilta, Arilta, Juhalta, Niinalta tai Eevalta.

Team Nurfyn personal trainer (PT) on ammattilainen, joka suunnittelee sinulle tavoitteiden mukaisen liikuntaohjelman ja ruokavalion. Hän ohjaa sinua terveydelliseen elämäntapamuutokseen: neuvoo ja motivoi, jotta sinä saavuttaisi tavoitteesi, on se sitten painonpudotusta, parempaa jaksamista tai liikunnan lisäämistä. Team Nurfyn treenarit osaavat ohjata asiakastaan stressinhallinnassa, elämän hallinnassa yleensä ja muissakin terveyteen vaikuttavissa asioissa.

Team Nurfyn PT voi tehdä sinulle myös kuntotestin ja kehonkoostumusmittauksen sekä kartoittaa terveyskuntoasi esimerkiksi lihaskuntotestillä. Kaikkien näiden tietojen perusteella teemme liikunta- ja ruokavaliosuunnitelman, jonka avulla voit paremmin ja saavutat itsellesi asettamasi tavoitteet.

Team Nurfyn PT:t ovat kaikki koulutettuja ammattilaisia. Laadun takeena voidaan pitää sitä , että valmentajalla on alan (liikunta- ja terveys) korkeakoulututkinto.
Asianmukainen koulutus on näkemyksemme mukaan erittäin tärkeä lähtökohta kaikille personal trainerin/kuntouttavaa ohjausta tekeville. Alan korkeakoulututkinto tarkoittaa fysioterapeuttia, liikunnanohjaajaa tai liikuntatieteiden maisteria.

Pitkä työkokemus on vähintään yhtä tärkeä elementti kuin laadukas ja asianmukainen koulutus. Personal Training/kuntouttava fysioterapeuttinen ohjaus on käytännön työkokemusta vaativa ammatti. Nurfyn PT:t omaavat pitkän omakohtaisen urheilutaustan kilpauinnista, karatesta, painista, yleisurheilusta, maratonjuoksuista, voimanostosta ja kuntosaliharjoittelusta aina Thai Boxingiin saakka.

Team Nurfyn henkilökunta jatko kouluttautuu vuosittain ja hankkii lisätietoa alati kehittyvästä terveydenhuollon kentästä, jotta voimme palvella asiakkaitamme aina niin, että urheilufysiologinen valmennustietämys on ajan tasalla.

Nurmijärven Fysioterapiassa sinua palvelee moniammatillinen tiimi, joka palvelee sinua niin ravintovalmennuksen kuin harjoitusohjelmien ja motivoivan kannustamisen suhteen.

Ajanvaraus

Fysioterapia
KuntoCenter