X˚Cryo-kylmäterapia

Kylmähoito perustuu kudoksen nopeaan ja hallittuun jäähdytykseen. Tämä lisää kehosi omaa verenkiertoa sekä hyvän olon endorfiinien ja tulehdusta estävän proteiinin noradrenaliinin vapautumista.
Kylmähoito on monipuolinen ja nopea hoito, joka voi: nopeuttaa vammojen palautumista, vähentää turvotusta ja leikkauksen jälkeisiä arpia, lievittää lihaskipua ja migreeniä, hallita kroonista kipua, auttaa hallitsemaan stressiä, lisätä yleistä hyvinvointia ja kauneutta sekä parantaa urheilullista suorituskykyä.
Lokalisoitua kryoterapiaa voidaan käyttää melkein mihin tahansa kehon osaan. XºCRYO– hoitolaitteidemme ainutlaatuisen suunnittelun ja jäähdytetyn ilman säädettävän suuren nopeuden (-30ºC / -22ºF) ja tehokkaan lämmönpoiston ansiosta on kivun mukava ja nopea hoito, liikkumisrajoitukset ja tulehdus polvien kaltaisilla alueilla, nilkat, kyynärpäät, ranteet, niska ja päänahka. Innovatiivinen kryosuojanaamio tekee virkistävästä ja rauhoittavasta kasvohoidosta virkistävän helppoa. Suositeltu hoidon kesto on 1–3 minuuttia.
Tervetuloa huippukylmähoitoon. Ajanvaraukset 09-878 8560 tai nettiajanvarauksemme kautta