Juoksuanalyysi

Oletko aloittamassa juoksuharrastusta?

Juoksu on laji, joka antaa energiaa, kohottaa kuntoa, kuluttaa kaloreita ja kasvattaa voimia ja kestävyyttä. Juokseminen jopa parantaa unta ja lisää luovuutta. Kun pääset juoksuharrastuksen alkuun, et halua koskaan luopua juoksemisesta. Tärkeintä on löytää juoksemisen ilo ja kivuttomat kilometrit.

juoksuanalyysi
Juoksuanalyysi
hinta 75€

Juoksuanalyysissä tutkitaan nivelten eri asentoa, toimintaa ja kuormitusta juoksun eri vaiheissa. Analyysin pohjalta annamme palautteen sekä tarvittavat oheisharjoitteita juoksutekniikan edistämiseen.

Fysioterapeutti Ari Toivolan tekemä juoksuanalyysi on suunnattu kaikille juoksusta innostuneille tukemaan turvallista harjoittelua ja välttämään virheellisen tekniikan aiheuttamia kiputiloja.

Haluatko parantaa juoksutekniikkaasi?

Juoksuanalyysissa kartoitetaan testattavan liikkuvuutta, alaraajojen linjausta, lihasaktivaatiota, tasapainoa, voimantuottoa, juoksutekniikkaa sekä juoksukenkiä. Askellus videoidaan huippukameralla joka ottaa useita kymmeniä kuvia sekunnissa.

Testattava saa palautteen juoksutekniikasta suullisesti ja kirjallisesti sekä harjoitteet havaittujen tekniikkavirheiden korjaamiseksi. Juoksuanalyysi sopii erityisesti kuntoilijoille, jotka haluavat ennaltaehkäistä juoksuvammojen syntyä tai joilla on ollut rasitusvammoja aikaisemmin, sekä heille jotka kaipaavat juoksuun lisää tehoa, voimaa, nopeutta tai kestävyyttä.

Juoksuanalyysistä on hyötyä niin aloitteleville juoksijoille kuin tavoitteellisesti harjoitteleville maratoonareille.

Juoksuanalyysin hyödyt “Matti ja Maija Meikäläiselle” :

  • Ennaltaehkäistään juoksuharrastuksen mahdollisesti mukanaan tuomia rasitusvammoja
  • Ohjataan oikeanlaisten juoksukenkien hankintaan
  • Neuvotaan asianmukaiset ja tärkeät lihaskuntoharjoitukset joiden avulla juokseminen on tehokkaampaa ja vaivattomampaa
  • Saamiesi ohjeiden mukaan voit harjoitella turvallisesti, kivuttomasti ja saavutat helpommin itsellesi asettamasi tavoitteet on tavoite sitten 5 kilometrin saunalenkki, naisten kymppi, puoli- tai täysmaraton.
  • Harjoitusohjelmat puoli- ja täysmaratonia varten saat myös Team Nurfyn kautta

Ota mukaan juoksuanalyysiin ne lenkkikengät joilla juokset normaalistikin sekä hikipyyhe, juomapullo ja juoksuasu.