Yhteys (vain puhelimitse ajanvarauksien peruutukset) 09 878 8560

Nurmijärven Fysioterapia Oy

Kauppanummentie 6 D 1
01900 Nurmijärvi

09 878 8560

nurmijarven.fysioterapia@co.inet.fi

KuntoCenter

Kauppanummentie 6 D 1
01900 Nurmijärvi

09 250 1597

nurmijarven.fysioterapia@co.inet.fi

Ota yhteyttä

Jäikö jokin asia mietityttämään? Haluatko antaa palautetta? Oletko kiinnostunut jostain ryhmästä? Lähetä meille kysymyksesi ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Hannu Borén

Vastaava fysioterapeutti

Hanski taitaa akupunktion, nikamakäsittelyt,
urheilufysioterapian ja nyrkkeilyn salat sekä paaaljon paaaljon muuta! Toiminut Suomen karatemaajoukkueen fysioterapeuttina jo 16- vuotta. Hierontahommiakin tehnyt jo vuodesta 1986.

Minna Borén​

Markkinointi

Mainostuksesta vastaavan  Minnan mottona on laulun sanat: “Kaiken takana on nainen.”

Eeva Arino

Fysioterapeutti

Erikoistunut mm.neurologiseen fysioterapiaan, geriatriseen fysioterapiaan (koti – laitoskäynnit) sekä olkapään alueen kuntoutukseen.

Eevalta saat myös yksilölliset FootCare-tukipohjalliset.

Eeva ohjaa senioreille suunnattuja liikuntaryhmiä myös Kaurapellontien sivutoimipisteessämme.

Karl Fysio

Vastaanottovirkailija

Vastaanottovirkailijamme Karl Fysio ei paljon puhu eikä pukahda mutta ottaa sinut vastaan aina iloisella mielellä!

Juha Niskala

Fysioterapeutti / Urheilufysioterapeutti

fysioterapeutti, urheilufysioterapeutti, personal trainer ja varsin mukava heppu. Erikoistunut kaiken muun osaamisen lisäksi mm.fasciatekniikoilla hoitamiseen ja hallitsee polvivaivojen ja tuki-ja liikuntaelinvaivojen  kuntoutuksen!
Juha tekee myös urheilijoiden kehonkoostumusmittaukset yksilö-ja joukkueurheilijoille sekä UUTUUTENA psyykkistä valmennusta.

Ari Toivola

Fysioterapeutti / hieroja / urheiluhieroja/ Personal Trainer / jäsenkorjaaja/akupunktio/ kinesioteippaus / pilatesohjaaja sekä eläinfysioterapeutti

Arilla on laaja-alainen kokemus kaikilta kuntoutuksen osa-alueilta neurologiasta tuki-ja liikuntaelinongelmien hoitoon sekä erityisryhmien ohjauksesta kilpaurheiluun
Ari on  erikoistunut mm. alaraajaongelmien hoitoon ja häneltä saat yksilölliset FootCare tukipohjalliset. Juoksun harrastajille Ari tekee laadukkaan juoksuanalyysin palautteineen.

Akupunktio, faskiakäsittelyt, kinesioteippaus, jäsenkorjaus  sekä pilatesohjaus kuuluu myös Arin palveluvalikoimaan

Niina Saastamoinen

Osteopaatti/koulutettu hieroja/LYKO-lymfaterapeutti/personal trainer, ravintovalmentaja

Niina tuo vahvuutta ja lisäosaamista toimintaamme Team Nurfyn  jäsenenä. Niinalta saat osteopatia- ja lymfaterapiapalvelut.

Tervetuloa Niinan osaaviin käsiin!

Tony Tynys

Salivastaava, Kuntonyrkkeilyohjaaja / Liikunnanohjaaja

“Kaikki liha tottelee kuria”, Tonyn motto yksinkertaisuudessaan. Tony erikoistunut niin moneen, että tila loppuu tässä kesken, mutta hän on käynyt mm. movment&mobility koulutukset ja vastaa KC:n erityisryhmien (mm. urheilujoukkueet) ohjaamisesta

Sakari Borén

Toimistopäällikkö

Sakari on varsin tehokas sihteeri ja toimii myös salilla Tonyn oikeana kätenä. Toimistopäällikkömme  Sakarin motto on “aina ilo palvella”

Oona Ulmanen

Salityöntekijä

Oona päivittää salilla kortit ja huolehtii salin viihtyvyydestä ja siisteydestä Team Nurfyn ahkerana jäsenenä

Katja Pennanen

Jalkaterapeutti AMK

Katja hoitaa kliinisin keinoin jalassa esiintyviä iho- ja kynsimuutoksia. Niitä voi olla esimerkiksi erilaiset kovettumat, känsät ja syylät, sienikynnet sekä kynsien erilaiset muutokset kuten paksuuntuneet tai sisäänpäin kasvaneet kynnet.

Jalkojen toimintakykyä ja liikkuvuutta voidaan tukea yksilöllisillä apuvälineillä. Niitä ovat esimerkiksi varpaiden oikaisijat ja suojukset, silikoniset varvasortoosit, päkiä- ja kantapääpehmusteet sekä yksilölliset tukipohjalliset.

 ”Askellus huolletuilla jaloilla vie eteenpäin” on Katjan motto