Hieronta ja urheiluhieronta

Hieronta (kansainvälisesti: Massage) on hoitotarkoituksessa suoritettavaa pehmeisiin kudoksiin kohdistuvaa muokkaavaa painelemista. Hieronnassa käytettäviä tekniikoita on useita, muun muassa: sively, hankaus (vanutus), pusertelu, venytykset, mobilisointi, erilaiset taputukset ja täristykset.

Hierontahinnat:

30 minuuttia 40€
45 minuuttia 50€
60 minuuttia 60€
90 minuuttia 95€
kuumakivihieronta 75€

Klassinen hieronta

Nurfyn klassinen hieronta on perinteinen hoitomuoto, jossa käsitellään pehmytkudoksia eri otteilla. Hieronta vaikuttaa kipuun (mm. lihaskipu, päänsärky), vilkastuttaa nestekiertoa, parantaa aineenvaihduntaa ja poistaa kehosta kuona-aineita. Hieronta rentouttaa lihaksia, parantaa nivelliikkuvuutta ja auttaa lihasten palautumisessa rasituksen jälkeen sekä koko kehoa rentouttaen vähentää stressiä. Hieronta sopii lähes kaikille ja koulutettu henkilökuntamme osaa fysioterapeuttisen tutkimuksen perusteella määritellä kulloinkin asiakkaalle sopivan hoitomuodon.

Hieronta voidaan suorittaa rasvan avulla tai ilman rasvaa asiakkaan toiveista sekä hieronnan tarkoituksesta riippuen.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronnassa hieroja/fysioterapeutti ottaa huomioon hoidossaan urheilijan kulloisen harjoitustilanteen, lajivaatimukset, harjoituskauden ja harjoitusohjelman. Urheiluhieronta on klassisen hieronnan soveltamista urheilijan tilanteen mukaan. Tarkoituksena parantaa laji- ja kilpailutuloksia sekä ennaltaehkäistä mahdollisuuksien mukaan rasitus- ja urheiluvammoja muun hoidon tukena. Urheiluhieronta voi olla reippaampaa käsittelyä tai herkistävää ja kevyttä- riippuen urheilijan tarpeesta ja siitä onko esimerkiksi tärkeät kilpailut lähellä. Urheiluhieronta sopii erinomaisesti myös kisavalmistelu käsittelyksi, jolloin haetaan parasta mahdollista suoristusta vaikkapa kauden tärkeimmissä koitoksissa.

Kaikkiin hierontakäsittelyihin voidaan yhdistää myös fysioterapeuttisia käsittelyitä kuten rangan/nivelten mobilisaatioita, manipulaatioita, venytyksiä, kinesioteippausta tai vaikkapa akupunktiota.

Kuumakivihieronta

Fysioterapeuttisessa kuumakivihieronnassa käytettävät, miellyttävän lämpöiset kivet liukuvat pehmeästi keholla luovuttaen lempeää lämpöään syvälle lihaksiin – koko keho rentoutuu. Kuumakivihieronnan aikana mieli lepää ja sen jälkeen on raukean rentoutunut olo.
Hieronnan vaikutus on voimakkaasti stressiä laukaiseva ja rentouttava, minkä vuoksi se onkin erinomainen rentoutustauko päivään tai otollinen startti viikonlopulle. Kuumakivihieronta sopii lahjaksi jokaiselle rentoutusta kaipaavalle. Kuumakivihieronta yhdistetään asiakkaan toiveen mukaan fysioterapeuttisiin käsittelyihin. Fysioterapeuttinen neuvonta kuuluu palvelun hintaan samalla käynnillä.

Varaa aikasi konttorimme numerosta 09- 878 8560 tai nettiajanvarauksemme kautta ja voi paremmin.